LifestyleSanatate

8 fructe anticancerigene

"Bomboane naturale" de mare ajutor

8 fructe cu beneficii anticancerigene ce ajută la vindecarea și eliminarea cancerului pare un titlu de articol SF. Este o sarcină foarte dificilă, dar ele chiar sunt modalități simple de a preveni dezvoltarea bolii. Fructele sunt adesea denumite „bomboane naturale”, dar aceste ,,dulciuri’’ pot aduce mult mai multe avantaje, nu doar un gust bun. Dacă vă preocupă ideea unui viitor fără cancer, haideți să  vedem care sunt cele 8 fructe care au avantaje în lupta împotriva cancerului.

  • RODIA- gustoasă și ajută în cancerul de sân

Rodiile sunt unele dintre cele mai deosebite fructe de pe planetă, deoarece porțiunile comestibile ale acestora sunt foarte mici, dar aroma lor este foarte puternică, mai ales atunci când transformi  fructul în suc. În plus față de gustul foarte bun, există, de asemenea, beneficii anti-cancer asociate rodiilor. Rodiile sunt un inhibitoare de aromatază, și astfel pot preveni cancerul de sân. Rodiile sunt, de asemenea, minunate pentru persoanele cu diabet zaharat, din moment ce fructul (din fericire) nu afectează în mod negativ nivelul zahărului din sânge.

  • MANGOSTANUL- delicios, ajută în leucemie și imflamații

mangostan

Un alt fruct despre care probabil că nu ați auzit mare lucru , mangostanul, este foarte popular în Asia. Pe lângă faptul că este foarte delicios, mangostanul reprezintă o modalitate excelentă de prevenire a cancerului. Fructul are un antioxidant cunoscut sub numele de alfa-mangostin, care poate elimina celulele canceroase în leucemie. În prezent, trebuie făcute mai multe cercetări pentru a demonstra efectele acestuia, însă există și alte motive pentru a mânca aceste fructe. În general mangostanul are efecte antiinflamatorii, care vă vor face să vă simțiți mai bine întreaga zi. Mangostanul se găsește în Romania, mai greu, ce-i drept, însă merită cu siguranță încercat.

 

  • PIERSICILE, fructul vedetă în Georgia

Piersicile par să meargă grozav alături de orice alt aliment. Asta mai ales dacă ați petrecut suficient timp în Georgia, încât să vă dați seama de acest lucru. Din fericire, în timp ce înfulecați din prăjitura aia gustoasă cu piersici e posibil să vă fi pus la adăpost de pericolul cancerului. Extractul de piersici poate determina celulele canceroase agresive să moară; poate preveni tumorile și împiedica răspândirea cancerului în restul corpului. În plus, față de posibilele (nu există încă studii foarte clare) efecte anti-cancerigene, piersicile au și alte avantaje. Ele sunt pline de calciu, potasiu, magneziu și fier, care vă pot face să vă simțiți din ce în ce mai bine pe zi ce trece.

  • PEPENII VERZI, oferă prevenție răcoritoare

Pepenii verzi sunt unele dintre cele mai populare fructe din lume, deoarece au un gust deosebit în majoritatea băuturilor și sunt o modalitate excelentă de a te răcori într-o zi caniculară. În timp ce mâncați pepenele pentru că vă place gustul, este posibil să vă pregătiți pentru o viață fără cancer. Pepenii verzi au vitamine și antioxidanți care pot reduce inflamația, pot preveni diabetul, artrita și astmul. Deci, data viitoare când vă aflați în căutarea unei gustări sănătoase, încercați să consumați pepeni verzi.

  • ANANASUL, bun în toate formele, mai ales că distruge tumorile

Ananasul este modalitatea tropicală și delicioasă de a preveni cancerul. Ananasul conține o enzimă numită bromelaină, care poate eroda stratul protector ce înconjoară tumorile. Ananasul este, de asemenea, cunoscut pentru că încurajează repararea ADN-ului. Încurajează și creșterea naturală a celulelor ceea ce face ca celulele să fie mai puternice în fiecare zi. Unul dintre cele mai bune lucruri când ne gândim la ananas este versatilitatea lui. Asta deoarece el se potrivește  excelent în multe băuturi, deserturi, sau pur și simplu gol.

  • RAMBUTANUL- ,,bombițe’’ ce previn deteriorarea celulară

rambutanRambutanul s-ar putea să nu vă sune familiar dacă sunteți din vest, dar el este foarte comun în zona Asiei de sud-est. Fructele de rambutan sunt foarte asemănătoare cu cele de lichee, însă au țepi care le protejează de animalele înfometate. Rambutanii abundă în beneficii pentru sănătate care includ și proprietăți anti-cancer. Rambutanii au antioxidanți care elimină radicalii liberi și pot preveni deteriorarea celulară. Semințele și coaja rambutanului sunt cele mai bune de mâncat pentru a preveni cancerul. Mai nou, se găsesc și în supermarketurile noastre.

În Vietnam, rambutan este numit “chom chom”, care înseamnă “păr zburlit”

 

  • MERELE: mâncați-le cu coajă, face minuni

La fel cum zice proverbul: un măr pe zi ține doctorul departe. Merele conțin enzime numite procianidine, care pot cauza moartea naturală a celulelor canceroase. Chiar și coaja de mere, care este uneori neglijată, se poate dovedi utilă. Cojile de mere conțin triterpenoide cunoscute pentru că opresc creșterea celulelor canceroase, în special în cancerul de ficat, colon și sân. Deci, pentru beneficii pentru sănătate complete, asigurați-vă că ați mâncat toate părțile comestibile ale mărului.

  • STRUGURII, ajutor în leucemie, cancer de plămânii, piele și sân

Strugurii sunt alte fructe delicioase posesoare de  multe daruri. Strugurii sunt o gustare gustoasă și ușor de transportat, care vă poate oferi multe beneficii pentru sănătate. Extractul de semințe de struguri este cunoscut că ar putea distruge până la trei sferturi din celulele leucemice. Acest fapt se întâmplă după declanșarea unei proteine ​​numite JNK. Resveratrolul, antioxidant găsit în struguri, poate încuraja moartea naturală a multor tipuri diferite de celule canceroase.  De exemplu, cele din plămânii, piele și sân. Dacă din anumite motive nu vă plac strugurii, căutați extrasul de semințe de struguri. Acesta se găsește ca și supliment alimentar.

Iar dacă vă plac mănușile de examinare colorate, la Colours veți găsi culoarea Grape, adică struguri. Este o culoare veselă ce dă o notă de prospețime, mai ales cabinetelor stomatologice. Pe acest subiect puteți citi și articolul Veselia din cabinetele stomatologice. Dacă sunteți interesați de consumabile stomatologice, puteți vizita site-ul www.colursdent.ro. Aceste mănuși se pretează și saloanelor de frumusețe sau de tatuaj.

 

 

Show More

Related Articles

Back to top button