SocialUltimele stiri

Acest tip are cel mai fericit loc de muncă din lume: Apelează câștigătorii loteriei și le spune că sunt milionari

Oamenii ar putea avea păreri diferite via-a-vis de „cel mai bun loc de muncă din lume”, dar Matt Hart este convins 100% că el deja are acest loc de muncă.

Asta pentru că este serviciul lui Hart să ii sune pe câștigătorii loteriei și să le spună că au câștigat milioane de dolari.

Hart lucrează pentru The Lott, cel mai mare operator de loterie din Australia. În fiecare zi, el intră într-o cameră izolată fonic și îi sună pe câștigătorii la loto pentru a le explica cum au reușit aproape imposibilul și au tras lozul norocos.

Într-un interviu recent la ABC Radio Brisbane, Hart explică cum sună de obicei aproximativ 700 de persoane într-un an. În mod obișnuit, premiile sunt în medie de 10.000 de dolari, dar cea mai mare victorie pe care a anunțat-o ​​vreodată a fost de 50 de milioane de dolari – iar câștigătorul a spus pur și simplu
că nu știe dacă să „râdă sau să-și îmbrățișeze soția”.

Unii oameni sunt prea uimiți să vorbească; alții pot doar să țipe de bucurie; iar multora dintre cei de la celălalt capăt al liniei nu le vine să creadă veștile bune. Hart spune că, la primului său apel telefonic, câștigătorul l-a amenințat că sună la poliție, dupa care i-a închis telefonul.
Când, în cele din urmă, câștigătorul a aflat că totul a fost legitim, evident că și-a cerut „foarte multe scuze”.

În ciuda începutului șubred, Hart insistă încă cum că ar avea cel mai fericit loc de muncă din țară și că „înca mai are fluturi în stomac ” înainte de a suna oamenii.

„Ne simțițim ca o combinație între Moș Crăciun, Zâna Măseluță și Iepurașul de Paște, atunci când livram premiul in bani”

a declarat Hart pentru VICE. „Când te gândești la asta, pare ireal să întrerupem în fiecare dimineață viața cuiva pentru a-i da marea veste că au câștigat un premiu imens și ca sunt acum milionari sau multi-milionari.

„Avem acest privilegiu de a intra putin in viata lor – este un lucru foarte emoționant pentru mulți oameni, aflam despre speranțele și visele lor, despre ce au crezut mereu că ar face cu un castig de un milion de dolari”

adaugă el.

Hart spune de asemenea că oamenii nu își risipesc, de obicei, toate câștigurile în primul an, așa cum se crede de obicei. De fapt, oamenii i-au povestit despre câteva intenții destul de surprinzătoare după ce au castigat o avere ; un câștigător a spus pur și simplu că abia astepta sa se tundă, în timp ce altul a spus că dorește să renunțe la serviciu și să devină călugăr budist. Mai des, oamenii vorbesc despre cum doresc să contribuie cu bani la pensia părinților lor sau să-si ajute ajute copiii cu bani.

„Pastram legatura cu câștigătorii timp de câteva luni și, uneori, câțiva ani după ce au câștigat pentru a vedea cum a fost experiența lor”

a declarat Hart pentru ABC.

„Există o concepție greșită că oamenii risipesc tot intr-un an, dar mulți oameni ne spun:” Nu vă faceți griji, nu o voi risipi, voi fi responsabil „.

Show More

Related Articles

Back to top button