Cultura si MediaMondenUltimele stiri

Vă mai aduceți aminte de Baby din Dirty Dancing?

Pe scurt, actrița are acum 54 ani, tocmai a învins cancerul și se pare că tocmai și-a găsit liniștea.

Cu siguranță, sunt foarte puțini cei care nu au auzit de Dirty Dancing, unul din cele mai cunoscute si iubite filme din lume, un clasic la care au tresarit generații întregi și care a creat pasiuni nebune. Muzica, dansul, actorii – totul a facut ca acest film să fie foarte iubit de tineri și l-a transformat pe Patrick Swayze într-un sex simbol la Hollywood. Pe lângă el, a cunoscut celebritatea si Jennifer Grey, care a jucat rolul lui Frances “Baby” Houseman, pentru care a și fost nominalizată la Globul de Aur.

Nu toate operațiile estetice ajută în lumea filmului

Jennifer Grey Dirty Dancing

Cariera ei nu a continuat în aceeași linie descendentă, și se pare că acest lucru a fost influențat de hotărârea actriței de a-și opera nasul, la începutul anilor ’90. Aceste  schimbari i-au schimbat așa de mult fizionomia,, încât fanii nu au mai asociat-o cu imaginea lui Baby. După Dirty Dancing, actrița a mai jucat doar în câteva filme și seriale de televiziune, însă nimic spectaculos.

Iata ce spunea vedeta despre experiența operațiilor sale și despre modul în care acestea i-au schimbat viața:

“Am intrat în sala de operaţie o celebritate şi am ieşit o anonimă. A fost ca şi cum aş fi intrat în programul de protecţie a martorilor sau ca şi cum aş fi fost invizibilă.”

Jennifer-Grey

Iubiți celebri

În viața privată, actrița a avut relații cu actorii Matthew Broderick şi Johnny Depp şi jurnalistul George Stephanopoulos, dar s-a căsătorit în cele din urmă  în 2001 cu actorul şi regizorul Clark Gregg, cu care o fată.

Show cu surprize …. neplăcute

În 2010, dorind să participe la show-ul “Dancing with the Stars” ( după care s-a făcut “Dansez pentru tine” în România) în urma unor investigații, actrița a descoperit grave probleme de sănătate. Analizele au arătat existența unor probleme la coloană, netratate, ca urmare a unui accident de mașină suferit in 1987. Așa că i-a fost implantată o placă de titan în zona cervicală pentru stabilizarea coloanei.

Și dacă nu era suficient…

În urma altor investigații, actriței i s-a descoperit și un nodul malign la tiroidă, care a fost ulterior îndepărtat. Se pare că a fost trecut și acest hop cu bine, actrița declarând peste un timp că s-a vindecat de cancer.

După relaţii cu actorii Matthew Broderick şi Johnny Depp şi jurnalistul George Stephanopoulos, actriţa s-a căsătorit în 2001 cu actorul şi directorul Clark Gregg, cu care o fată.

Dirty Dancing Jennifer Grey

Show More

Related Articles

Back to top button