LifestyleSocialUltimele stiri

Ce e „cool” în 2018

iPhone-urile nu mai sunt oficial la modă, dar bărbile și gătitul la cuptor sunt pe val

Nu știai nimic dacă nu știai asta

Dacă ideea ta despre ceea ce poate fi considerat la modă include: Netflixul, mâncarea la pachet, iPhone-ul și înghețata, atunci este timpul să îți reevaluezi alegerile de viață, deoarece, potrivit unei noi cercetări, toate aceste lucruri sunt „atât de ne-la modă”.”

În schimb, toată lumea vorbește despre  smartphone-urile Android, paharele de cafea reutilizabile și mersul la sală. Evaluând ce este la modă pentru 2000 de adulți, cercetătorii au făcut o listă finală cu ce e la modă în 2018, care include totul de la mâncare și sport până la tehnologie, îngrijire personală și chiar hobby-uri.

Barre CoreSe pare că ne pasionează sănătatea

Când vine vorba de tendințele în alimentație, fanii fructului avocado vor fi încântați să audă că fructele verzi și cărnoase sunt încă considerate cool la fel ca și alte opțiuni sănătoase cum ar fi gătitul de la zero, abstinența, și apa filtrata. Sportul e foarte bine văzut de trend setteri. Infuzia de sănătate nu se oprește doar la fructele și legumele la modă,ci se adaugă sporturi precum yoga, pilates și barre core (tehnică de antrenament)ce completează lista alături de HIIT, High Intensity Interval Training sau, pe româneşte, antrenamentul pe intervale de intensitate și exercițiile cu regularitate la sala de sport.  Sănătoși, dar și echilibrați

Acestea fiind spuse, sondajul a arătat, de asemenea, că o dietă echilibrată este super-stylish, ceea ce înseamnă că îți permiți totuși în continuare să te delectezi cu produse gătite, pizza, cafea, bere artizanală și gin.

În cazul în care fitness-ul nu este pasiunea ta, alte hobby-uri care își vor oferi câteva puncte de modernitate sunt următoarele – să organizezi petreceri seara acasă la tine, să cheltui bani în magazine de caritate,să asculți muzică la discuri de vinil, să-ți ajuți familia, în timp ce un sfert din cei chestionați consideră că statul acasă e noul ieșit în oraș.

Toates vechi și nouă toate” cum zicea Eminescu…

În ciuda morții iminente a părului facial, datele au constatat că barbile sunt încă considerate la modă în rândul maselor, așa cum sunt tatuajele, iar Facebook și iPhone au fost înlocuite de Instagram și Android.

Cu toate acestea, aproape jumătate din femei refuză, totuși, să se întâlnească cu bărbați cu barbă de hipster. Ironic, nu? Noul trend o fi cu barbă și singur, dar cu siguranță cool?

Lucrul de acasă și drumețiile făcute în afara drumurilor cunoscute de toți, au fost de asemenea descoperiri mai trendy, iar o mișcare ecologică și-a văzut paharele de cafea reutilizabile votate drept unul dintre cele mai populare articole din 2018.

Cine te consideră cool?

În mod surprinzător, doar 18% dintre participanți s-au considerat a fi la curent cu cele mai recente tendințe, în timp ce trei din zece au declarat că au fost etichetați drept  „cool” de colegii de muncă, de cei mai buni prieteni și chiar de străini. Gradul mărit de mondenitate = încredere sporită

Peste o treime din britanici au spus că ar fi fericiți dacă ar fi descriși ca fiind „cool” de către cineva mai tânăr decât ei înșiși,unul din cinci admițând că așa un compliment le-ar crește substanțial încrederea de sine.

Top 30 lucruri la modă  în 2018:

 1. Paharele de cafea reutilizabile
 2. Să mergi în vacanță în locuri neobișnuite, în afara rutelor  cunoscute    
 3. Să mergi la sală
 4. Dieta echilibrată
 5. Să stai acasă mai degrabă decât să ieși în oraș
 6. Să lucrezi de acasă
 7. Discurile de vinil
 8. Ceasurile de monitorizare a activității de fitness
 9. Cafeaua     
 10. Să gătești de la zero   
 11. Abstinența/ să reduci cantitatea de alcool băută/ să bei băuturi fără alcool
 12. Yoga/Pilates/ Barre core     
 13. Berea artizanală      
 14. Să organizezi petreceri acasă   
 15. Instagram-ul    
 16. Mersul pe bicicleta  
 17. Ginul    
 18. Sticlele cu apă filtrată
 19. Tatuaje
 20. Bărbi
 21. Să gătești la cuptor     
 22. Avocado      
 23. Iaurtul înghețat   
 24. Telefoanele androide    
 25. Antrenamentul HIIT( antrenamentul pe intervale de intensitate)
 26.  Să fi fan al vremurilor “dinaintea timpului tău” / nostalgia      
 27. Să-ți ajuți  familia
 28. Magazinele de caritate
 29. Anii ‘80    
 30. Pizza

 

 

Studiile pentru acest sondaj au fost realizate de brandul de iaurt înghețat Yoomoo.

Va mai asteptam si cu articole cool la www.bluefox.ro, categoria lifestyle.

 

Show More

Related Articles

Back to top button