SportTehnologieTimp LiberUltimele stiri

Cele mai bune căști wireless pentru sport și fitness 2018

Un lucru pe care majoritatea dintre noi ne bazăm la sala de sport este un set bun de căști. Indiferent dacă este vorba de persoana deranjantă și zgomotoasă de lângă tine sau doar pentru a-ți distrage atenția de la chinul de a merge mult pe bandă, căștile sunt o necesitate pentru oricine face fitness.

Dar, cu atât de multe modele disponibile pe piată, cum puteți să știți care sunt cele mai bune pentru antrenament? Ei bine, căștile wireless (fără fir) sunt, de obicei, cele mai bune pentru orice tip de exercițiu, dar totuși, există mii din  acestea pe piață acum, fiecare promițătoare în felul ei, astfel încât nu știi care sunt mai bune pentru a le cumpăra.

Am testat o grămadă de mărci dintre cele mai mari și aici sunt unele dintre cele mai bune, fie că este vorba de alergare, ciclism, de lucru în sala de gimnastică sau pur și simplu relaxarea de după …

Căști Jaybird Run: Cele mai confortabile

Casti Jaybird Run
Cele mai confortabile căști pentru sport? JayBird Run, by farJayBird

Ceea ce este surprinzător la căștile wireless, este că multe dintre ele nu prea sunt confortabile. În cele mai multe cazuri, ele au dimensiuni mari, iar in timpul activităților intense, acestea cad. Dar cu cele mai recente căști in-ear de fitness JayBird, JayBird Run, este exact invers. Acestea nu au cablu care leagă căștile, oferindu-vă astfel mai multă libertate și cel mai important, nu cad, stau la locul lor… Calitatea sunetului este și ea excelentă.

 

Bose Sleepbuds: Cele mai bune pentru relaxare și recuperare

Disponibile din toamnă

Casti Bose Sleepbuds
Bose sleepbuds vin într-o cutie de aluminiu cu încărcare – case Lee Bell

La sfârșitul lunii trecute, Bose și-a lansat primele „Sleepbuds”, o pereche de căști wireless, proiectate special pentru somn, în încercarea de a vă ajuta să dormiți mai bine. Acestea sunt deosebite față de alte căști de pe piață, funcționând la fel ca niște căști Bluetooth normale, dar cu o formă mai mică și mai confortabilă, astfel încât să poată fi folosite în timp ce vă aflați pe tărâmul viselor. Accentul nu este pus neapărat pe calitatea sunetului, dar sunt gândite pentru a vă ajuta să adormiți într-un mod mai relaxat, prin anularea zgomotului extern nedorit și înlocuirea acestuia cu un sunet liniștitor. În esență, ele urmăresc să îmbunătățească sănătatea oamenilor, reducând insomniile.

Nuraphones: Cele mai bune pentru exerciții cu mișcare redusă (antrenamente cu greutăți, etc.)

Casti Nuraphones
Nuraphones sunt proiectate pentru a vă face să vă simțiți bine timp de mai multe ore, oferind în același timp un sunet aparte, soundNura.

Dacă nu sunteți cu adevărat un fan cardio și preferați să utilizați căștile over-the-ear (casti peste urechi)  pentru antrenamentele dvs., atunci Nuraphones sunt exact ce va trebuie. Nuraphones de la Nura sunt un tip de căști revoluționare. Acestea oferă ceva ce nu găsiți la alte căști: un sunet personalizat care învață și se adaptează automat la auzul dvs. unic. Sistemul de auto-învățare a căștilor măsoară automat auzul utilizatorului timp de 60 de secunde, monitorizând emisiile otoacoustice și apoi folosește aceste informații și modelează sunetul căștilor pentru a se potrivi perfect cu auzul tău și pentru a reda muzica cu fidelitate și precizie. Procesul de învățare se realizează utilizând o aplicație gratuită disponibilă pe iOS și Android. Odată setat, profilul dvs. este stocat pe căști. Rezultatul este unic: un sunet personalizat special pentru dvs.

Deci, ce le face atât de minunate pentru antrenamente?

Ei bine, sunt deosebit de confortabile și au un sistem de aerisire Tesla, activat de muzică, care ține urechile răcorite în timpul perioadelor lungi de utilizare. Apoi, există blocuri de izolare fonică în două straturi, împotriva zgomotului exterior, deranjant pentru antrenamentul dvs. Dacă vă interesează tehnologia de ultimă generatie în  ceea ce privește fitnessul, ați găsit ce căutați.

Sony Duo Ear: Cele mai bune pentru cycling

Casti Sony Duo Ear
Sony ear duo este un dizpozitiv ideal dacă trebuie să auziți si sunetele din exterior în timp ce faceți cycling.

Acestea sunt probabil unele dintre cele mai ciudate căști de pe piață în momentul de față. Acestea nu sunt pentru oricine, ele sunt destinate unui anumit tip de utilizator. Aceste caști te lasă sa asculți muzică, dar te lasă să fi atent și la mediul extern. Tehnologia este concepută pentru a oferi sunet, în timp ce vă permite să auziți și zgomotul ambiental. Astfel puteți auzi lucruri precum traficul, conversațiile și orice altceva din jurul vostru în viața de zi cu zi.

Dacă vă place să alergați în aer liber și preferați ca muzica dvs. să sune mai mult ambiental, neacaparându-va auzul în totalitate, pentru pentru a putea fi conștient dacă se apropie vreo mașină când traversati strada, acestea sunt minunate, deoarece se adaptează și la zgomotul din jurul tău. Dacă detectează  un zgomot exterior, căștile vor scădea volumul, astfel încât să-l poți auzi. Ideale și pentru bicicliști.

Jabra Elite Sport: Cele mai bune pentru cei care transpiră mult

Casti Jabra Elite Sport
Căști Jabra Elite Sport vin într-o cutie care încarcă căștile după antrenament.

Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt rezistente la apă (cu un rating IP67), ceea ce înseamnă că pot fi scufundate în apă până la 1m timp de 30 de minute. De asemenea, ele stau bine în urechi, sunt confortabile, iar calitatea sunetului este foarte bună, cu o frecventa decentă de jose (bass). Bateria ține impresionant de mult.

Și asta nu este tot.. Acestea au incorporată și  o  funcție de monitorizare a ritmului cardiac. Aceste bestii le au efectiv pe toate. Bine, în afară de un pret mic.

Aftershokz Trekz Titanium: Cele mai bune pentru cycling

Casti Aftershokz Trekz Titanium
Căștile Trekz Titanium – o alternativă sigură pentru a asculta muzică în timpul mersului pe bicicletă

Alegerea ta pentru mișcare este bicicleta? Dorești să asculți muzică în timpul mersului pe bicicletă fără să iți riști viața? Atunci ai nevoie de o pereche de căști Titanium Trekz.
Căștile stereo wireless sunt cea mai sigură alternativă la căștile de sport tradiționale datorită tehnologiei „bone conduction”. Căștile au un design deschis în zona urechii, ce vă permite să auziți perfect ce se întâmplă în jurul vostru la antrenament, în timp ce ascultați muzică sau folosiți căștile pentru apeluri telefonice.

Backbeat Fit: Cele mai bune pentru alergători

Casti Backbeat Fit
BackBeat Fit, o pereche decentă de căști in-ear pentru acele sesiuni de alergare de lungă durată

 

Căștile BackBeat Fit sunt produse de Plantronics, producătorul responsabil al căștilor business. Acestea sunt concepute special pentru atletiști, stratul „antiperspirație” protejînd împotriva eventualelor defecțiuni cauzate de umiditate.

Cu o greutate de doar 22 de grame, ele sunt foarte ușore, flexibile și discrete. Căștile au un finisaj reflectorizant pentru siguranța alergătorilor în timpul nopții. De asemenea, acestea vin cu o carcasă filetată care poate fi legată de braț, ținând dispozitivul iPhone sau  Android.

Perfect pentru joggerul avid!

Show More

Related Articles

Back to top button