MondenSocialUltimele stiri

Puterea magică a internetului sau Katy Perry e minunată

Ok, recunosc că am plâns și cred că și voi o să plângeți. Iar după ce o să vedeți despre ce e vorba, o să îmi dați, poate, dreptate.

Doar că sunt lacrimi de bucurie și de încredere într-o lume încă cu șanse de vindecare, ca în povestea noastră.

Diva pop a îndeplinit visul lui Grace (o  puștoaică de 8 ani din Adelaide, Australia) de a o vedea live. Fan Katy Perry încă de la vârsta de 3 ani, ea nu putea veni la concertul ei, deși părinții ei cumpăraseră biletele cu un an în urmă.

Absentă motivată

Motivul este unul trist și anume o tumoare pe creier de 6 cm, descoperită anul acesta, care a trebuit să fie îndepărtată prin operație, iar micuța aflată în convalescență nu avea cum să mai ajungă la concert.

Cea care este “ răspunzătoare “ de ceea ce urmează este sora ei, în vârstă de 16 ani, Tianna, care impulsionată de dragostea de soră, a postat pe Twitter un anunț prin care iși ruga prietenii să ajute ca mesajul ei să ajungă la Katy Perry.

Ketty Perry Unicorn

După 21.000 de repostări mesajul a ajuns unde trebuia, iar cei din stafful vedetei au ajutat să organizeze ceva minunat, iar un vis a devenit realitate, vis ce a lăsat-o pe micuța Grace vizibil șocată.

Puterea benefică a unicornului

Într-un videoclip de pe Instagram numit „Puterea Internetului”, Perry își prezintă călătoria spre Grace.

„Astăzi este una din acele zile în care chiar mă simt ca un unicorn”, spune ea la începutul videoclipului, îmbrăcată cu o jachetă din piele roz, cu un unicorn pe spate. „Asta pentru că am șansa să îmi folosesc puterile în slujba binelui și să cunosc pe cineva pe nume Grace, care nu a putut să vină la spectacol. Așa că m-am gândit că din moment ce nu a putut să vină la spectacol din cauza situației ei, i-am adus spectacolul acasă.”

În videoclip, Perry cântă unul dintre primele ei hituri, “Firework”, se distrează alături de Grace și familia ei și … chiar dansează cu câinele familiei.

Acompaniată de cei doi chitariști ai ei, Katy a cântat împreună cu Grace trei din cântecele preferate ale micuței, a dat autografe familiei, s-a fotografiat alături de copii și cu siguranță a făcut ca acea zi să fie cea mai deosebită zi din viața micuței  până în acel moment.

Întâmplarea e de admirat și chiar dublată ca semnificație pentru că toată lumea a ținut secret toată acțiunea …Bravo, om frumos!

Speram că v-a placut aceasta poveste si promitem sa va oferim alte articole interesante si emotionante din viata vedetelor.

Show More

Related Articles

Back to top button