EconomieSocialTehnologieUltimele stiri

LIFE IN PLASTIC, IT’S FANTASTIC!

Sau avantajele unui card de combustibil, pentru ca nu toți avem banii lu’ Barbie

Pentru cunoscuti, nu am luat-o razna și nici nu mă consider o Barbie girl, doar am verificat pe pielea mea (de fapt a familiei mele) ce bine e să ai un card de benzină/motorină, care să îți aducă și reduceri. Posibil lu’ Barbie sa nu-i prea pese de consum. Sau poate da. Mie imi pasă cu siguranță…

Cand spun plastic, mă refer de fapt, la carduri. Spun carduri, nu card, pentru ca poți avea mai multe, în funcție de nevoile proprii. Eu, de exemplu, am aflat de firma de transport Cardoil Avantaj de la un prieten. Aceasta firma in afara de casa de expeditii este si un broker de cumbustibil ce ofera reduceri la carburant prin carduri de combustibil. Asa cum spuneam am aflat de la un prieten care bine-nțeles, avea deja card de la ei. Nu și timp să îmi explice, însă m-a asigurat că dacă sun la ei, cineva îmi va raspunde cu răbdare la toate întrebările aberante sau nu.

Cum faci rost de un card de benzină?

Destul de simplu. După o discuție cu un reprezentant de vânzări, am înțeles care sunt nevoile familiei noastre. Ne-am ales modalitatea de plată, furnizorul de combustibil, banca cu care lucrăm și am mers mai departe.

Cardul nu a implicat niciun fel de cost. Totul a decurs lejer, am scutit mult timp și am început să fim mai atenți la detalii, gen cât de mult consumăm lunar, câți bani cheltuim lunar și cât de des alimentăm. Toate aceste detalii sunt oricum puse la dispoziția ta atata timp cât beneficiezi de acest card și acest serviciu.

Satisfacția pe care o ai când faci economii – nemăsurată.

 

Cum sau de ce să am încredere?

    • Pentru că lucrează cu cei mai mari furnizori de combustibil din țară: Lukoil, Rompetrol, Mol, Gazprom, Gazprom, OMV-Petrom
    • Pentru că oferă o modalitate modernă de plată, susținută de un program solid de gestiune
    • Pentru că nu sunt doar brokeri de combustibil, ci și firmă de transport și casa de expeditii, cu experiență mare și sunt obișnuiți să satisfacă cele mai înalte cerințe ale clientilor lor
    • Pentru că au o echipă tânară și implicată în toate proiectele, asfel încât toată lumea are de câștigat.

firma de transport Cardoil Avantaj

Cu siguranță că un card de motorină sau un card de benzină aduce economii substanțiale unei companii mai mari, cu volume consistente și mașini numeroase. Am aflat că o companie poate beneficia chiar și de combustibil cu plata la termen, printr-un card de motroină, de credit de data aceasta, nu de debit cum este al meu.

Cu toate astea, niciun ban pe care îl poți economisi nu este de dat deoparte. Cu timpul vei realiza că micile economii adunate, în timp duc la sume importante.

 

Show More

Related Articles

Back to top button