MondenToate Categoriile

Top 10 celebrități masculine peste 40 ani al căror fizic antrenat pare veșnic tânăr

Acești 10 tipi sunt dovada că poți să ai corpul dorit chiar și după 40 de ani. Chiar și tu poți deveni o fiară la 70 ani, dacă vezi rezultatele celor câteva „păsări rare”, pasionați ce au încă rezultate și la vârste mai înaintate.
Haideți să vedem lista celor mai în formă „bunici” care sunt dovada faptului că exercițiul fizic și fitnessul în general nu trebuie să scadă odată ce atingi vârsta de 40 de ani.

1.Mark Wahlberg, 47 ani

Mark Wahlberg

Actorul care este întotdeauna gata să joace rolurile celor mai în formă tipi, pentru că urmează un regim strict de antrenament.

2.Jason Statham, 51 ani

Jason Statham

Statham pare să fie in forma chiar și la 80 de ani, pentru ca la 50 de ani fizicul lui nu are nicio problemă. De data aceasta el urmează o varietate de tehnici de antrenament pentru a-și menține corpul de 50+ puternic si perfect definit.

3.Terry Crews, 50 ani

terry crews

Alt actor de 50 ani care arata mai puternic si mai mare ca niciodata.

4.Ryan Philippe, 43 ani

Ryan Phillippe

Actorul în vârstă de 43 de ani urmează o formulă minunată. El dedică timp egal rolurilor sale de film și fitnessului, ceea ce se vede din plin în rezultatele remarcabile din ambele domenii.

5.Hugh Jackman, 49 ani

Hugh Jackman

E greu de crezut , dar odata cu pregatirile pentru X-Men, corpul lui Jackman a trecut la nivelul urmator.

6.The Rock, 46 ani

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson are cei mai multi fani pe Instagram, dintre cei care isi doresc sa arate in cea mai buna forma a lor si după 40 de ani. Datoreaza corpul perfect striat faptului ca “trage de fiare” si face antrenamente de rezistenta in mod constant.

7.Arnold Schwarzenegger, 71 ani

Arnold Schwarzenegger

Este cel care nu are nevoie să-i fie insirate meritele pe lista onorurilor, pentru ca este greu să găsesti o persoană care sa nu-i cunoasca bicepii virali. În ciuda unor probleme de sănătate, vârsta lui Arnold nu se potrivește cu hotararea și cu taria lui de caracter in demersul de a-si a construi un corp in cea mai buna forma.

8.Sylvester Stallone, 72 ani

Sylvester Stallone

In forma de zile mari la varsta de 70 si de ani, Sly inca lucreaza la nemuritorul lui personaj, Rambo.

9.Tom Hardy, 40 ani

Tom Hardy

Ocupat mereu, actorul de televiziune și de film Tom Hardy isi face întotdeauna timp pentru un antrenament bun. Ei bine, în curând vom avea toti ocazia să vedem rezultatele antrenamentelor sale în filmul ce va iesi in curand pe ecrane.

10.Dolph Lundgren, 60 ani

Dolph Lundgren

The Swedish stays fit despite his age showing his fans that busy schedule isn’t an excuse for him to not to maintain already ripped post-60 bod.

Suedezul se mentine in forma in ciuda varstei, aratandu-le fanilor ca programul aglomerat nu este o scuza pentru el sa nu-si mentina in forma corpul de 60 ani, deja perfect striat.

Show More

Related Articles

Back to top button